Karevan kierto

Helppo reitti

Karevan kierrolle lähdetään Maskun Rivieralta, Ruskontien varrelta. Reitin pituus on lähes 12 kilometriä, ja maastoltaan se on pääosin mäntykangasta ja avokalliota ja mahtuupa mukaan myös Karevansuo, joka ylitetään pitkospuita pitkin. Vaikka reitin alueella on paljon asutusta, on yleisvaikutelma silti yllättävän metsäinen ja luonnontilainenkin. Toki tiheän asutuksen myötä reitillä joudutaan kulkemaan myös teitä pitkin.

Karevan kierron taukopaikka on yhteinen Kullaanpolun kanssa, eli Kullavuoren laavu. Kesäaikaan reitillä on erinomainen mahdollisuus pulahtaa uimaan ja kahvittelemaan Rivieran santakuopilla. Maasto reitillä on helppoa, olkoonkin että useinkin ylittää pieniä kallionnyppylöitä, joiden pinnat saattavat märällä säällä olla liukkaita. Lenkkarit ovat etenkin kuivalla säällä riittävät jalkineet ja aikaa reitin kiertämiseen on syytä varata nelisen tuntia

Saapumisohjeet

Lähtöpiste osoitteessa Ruskontie 45, joukkoliikenteellä Matkahuollon pysäkit Ruskontie P tai Ruskontie L

Tulevat tapahtumat

Ei tulevia tapahtumia.

Reittiä koskevat päivitykset

4 vastausta

  1. Karevansuon ennallistamistyöt on saatu päätökseen 15.8.2023 ja Karevan kierto on kokonaisuudessaan kuljettavissa.

  2. Karevansuon luonnonsuojelualueen lounaisosassa tehdään ennallistamistöitä vuoden 2023 viikoilla 32 ja 33. Karevan kierto on kyseisellä alueella poikki ennallistamistöiden ajan. Suljetut reitinosat on merkitty maastoon kyltein. Töiden valmistumisesta ilmoitetaan erikseen.

  3. Rehtsuon ja Karevan kierron väliselle yhdysreitille, Kervan laavulle on viety polttopuita 25.11.2022

  4. Rehtsuon ja Karevan kierron väliselle yhdysreitille, Kervan laavulle on viety polttopuita 11.7.2022.

Vastaa

Palaute

Jos haluat vastauksen palautteesi, jätäthän yhteystietosi